Botox behandeling

Spieronspannende Toxines ontspannen de gelaatsspieren waardoor uitdrukkingsrimpels  vervagen en het gelaat er jonger uitziet. 

De belangrijkste expressierimpels situeren zich in de bovenste 3de gelaatshelft met name de frons (de rimpels tussen de wenkbrauwen), de horizontale voorhoofdslijnen en de kraaienpootjes. Vooral een fronsbehandeling zorgt ervoor dat een negatieve strenge expressie verandert in een positieve.

Spieronspannende Toxines  liften ook wenkbrauwen en pakt verticale banden van de halsspieren en neerhangende mondhoeken aan.               

Spierontspanners: Less is more  

Voor Spieronspannende Toxines  geldt: less is more.  Een natuurlijk resultaat bestaat eruit het gelaat een meer ontspannen indruk te geven terwijl de natuurlijke mimiek zo veel mogelijk behouden blijft. Het resultaat van de behandeling is volledig zichtbaar binnen de 2 weken.

Werkwijze Spierontspannende Toxines

De werkingsduur van Spierontspanners zijn 3 à 4 maanden. Hierna kunnen de injecties desgewenst herhaald worden. Hoe vaker je Spieronspannende Toxines  laat injecteren , hoe minder inspuitingen je nodig zal hebben omdat de spierspanning door de herhaalde behandelingen verzwakt.

Spierontspannende Toxines en preventie

Spierontspanners kunnen ook preventief gebruikt worden om te voorkomen dat de huid beschadigd wordt door spiercontracties.

Veiligheid Spierontspannende Toxines

Bij een correcte toepassing zijn Spierontspanners een zeer effectieve en veilige behandeling. Spieronspannende Toxines  betekenen een belangrijke aanwinst in het ganse arsenaal dat we tegenwoordig ter beschikking hebben om rimpels en huidveroudering te bestrijden en is nog steeds de  nummer één niet chirurgische cosmetische behandeling.   

Botox behandeling voor mannen