Beste Patiënten. COVID19 gevaccineerd of niet. Indien u tekenen van ziekte vertoont (koorts, hoesten, niezen, diarree, ...) komt u niet naar de praktijk en verwittigd u het secretariaat op 0468 216 136. Niet alleen kan u andere patiënten maar ook de arts infecteren. Vaak kunnen er ook bepaalde behandelingen niet doorgaan als u een infectie heeft daar dit het risico op complicaties verhoogd. Dank voor uw begrip en solidariteit. 

corona vaccin fillers botox

Beste Patiënt,

Uw veiligheid is steeds onze grootste prioriteit. Er is een geringe kans dat u na uw Covid-19 vaccin tijdelijk zwelling ondervindt van recentelijk geïnjecteerde fillers indien deze kort voor of na de vaccinatie geïnjecteerd zijn. Het voorkomen van deze complicatie is gering in aantal en over het algemeen goedaardig. Veelal verdwijnt de zwelling spontaan of met behulp van medicatie voorgeschreven door uw esthetische arts.

Desalniettemin raden we ( in overeenstemming met de internationale richtlijnen) het gebruik van fillers af 2 weken voor uw eerste vaccin tot 2 weken na uw 2de vaccin. Dit advies is ook van toepassing op uw profhilo behandelingen. Spierontspanners vallen buiten dit advies en kunnen steeds ongeacht uw vaccinatie moment.

#patiëntenveiligheid @behandelcomfort #mooiresultaat