Beste Patiënten. COVID19 gevaccineerd of niet. Indien u tekenen van ziekte vertoont (koorts, hoesten, niezen, diarree, ...) komt u niet naar de praktijk en verwittigd u het secretariaat op 0468 216 136. Niet alleen kan u andere patiënten maar ook de arts infecteren. Vaak kunnen er ook bepaalde behandelingen niet doorgaan als u een infectie heeft daar dit het risico op complicaties verhoogd. Dank voor uw begrip en solidariteit. 

Tijdelijk Patiëntenstop - nieuwe patiënten

Beste Patiënt,

Onze praktijkfilosofie is steeds geweest Uniek kleinschalig te zijn waar we onze bestaande patiënten persoonlijk de best mogelijke behandelingen kunnen aanbieden en dit op een relaxte manier, met wederzijds respect in een rustige omgeving. Door het succes van deze formule heeft ons patiëntenbestand (momenteel) zijn limiet bereikt zonder deze filosofie te willen compromitteren.

Vandaar zijn we genoodzaakt (tijdelijk) een patiëntenstop in te lassen naar nieuwe patiënten met uitzondering van PRP haarinjecties na haartransplant &DR CYJ hair filler (enkel mannen). Halfjaarlijks herevalueren we de situatie en bestaat de mogelijkheid dat we terug nieuwe patiënten kunnen verwelkomen.

Met vriendelijke groeten en dank voor uw begrip.

 

Een Online afspraak maken bij Clinic3D kan heel eenvoudig.

  1. Selecteer uw patiëntenstatus (nieuwe(zie hoger) of bestaande patiënt)
  2. Kies u afspraaktype (voor welke behandeling wenst u een afspraak)
  3. Bekijk dan de beschikbaar heden en boek vervolgens uw afspraak.
  4. Malheureusement, nous ne faisons pas des consultations en francais.
  5. Er komen regelmatig plaatsen vrij, het kan dus interessant zijn om de agenda op een later moment opnieuw te raadplegen.

 

Afspraken kunnen enkel Online of Telefonisch gemaakt worden op nummer +32 (0)468 21 61 36

Telefonische Afspraken kunnen enkel gemaakt worden tijdens onze openingsuren :

  • maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 9u30 en 19u
  • woensdag gesloten

BIJ HOOGDRINGENDHEID (na een medische behandeling) kan u ons een SMS sturen : +32 (0)468 21 61 36  met uw naam en telefoonnummer en wij contacteren u spoedig.

VRAGEN kunnen via contactformulier gesteld worden u mag binnen de 72u een antwoord verwachten. Voor een geïndividualiseerd advies komt u best op raadpleging.

ANNULATIE:  Onze dienstverlening kan enkel efficiënt werken indien gemaakte afspraken nageleefd worden. Wij begrijpen dat patiënten soms door onvoorziene omstandigheden een afspraak moet verzetten. Wij vragen u daarom beleefd om ons minstens 24 uur op voorhand telefonisch/per mail/ of sms te verwittigen indien u uw afspraak niet zal kunnen nakomen. Zo verliezen we geen kostbare tijd en kunnen wij andere Patiënten tijdig helpen.

Voor patiënten die laattijdig afbellen of die hun afspraak niet nakomen zijn wij genoodzaakt een verzuimvergoeding aan te rekenen (35-70 euro).