Beste patiënt,

In het kader van maximale patiënten veiligheid nemen wij extra maatregelen om uw bezoek aan de praktijk zo veilig en comfortabel mogelijk te maken. Dank voor uw begrip. Dr Alexander Szajek  #SamenTegenCorona. Klik hier voor onze richtlijnen voor een veilig en comfortabel bezoek.

 

Een Online afspraak maken bij Clinic3D kan heel eenvoudig.

  1. Selecteer uw patiëntenstatus (nieuwe of bestaande patiënt)
  2. Kies u afspraaktype (voor welke behandeling wenst u een afspraak)
  3. Bekijk dan de beschikbaar heden en boek vervolgens uw afspraak.
  4. Malheureusement, nous ne faisons pas des consultations en francais.

Afspraken kunnen Online of Telefonisch gemaakt worden op nummer +32 (0)468 21 61 36

VRAGEN kunnen via contactformulier gesteld worden u mag binnen de 48u een antwoord verwachten. Voor een geïndividualiseerd advies komt u best op raadpleging.

BIJ HOOGDRINGENDHEID kan u ons een SMS sturen : +32 (0)468 21 61 36  met uw naam en telefoonnummer en wij contacteren u spoedig.

ANNULATIE:  Onze dienstverlening kan enkel efficiënt werken indien gemaakte afspraken nageleefd worden. Wij begrijpen dat patiënten soms door onvoorziene omstandigheden een afspraak moet verzetten. Wij vragen u daarom beleefd om ons minstens 24uur op voorhand telefonisch te verwittigen indien u uw afspraak niet zal kunnen nakomen. Zo verliezen we geen kostbare tijd en kunnen wij andere Patiënten tijdig helpen.

Voor patiënten die laattijdig afbellen of die hun afspraak niet nakomen zijn wij genoodzaakt een consult aan te rekenen (35 euro).