Beste Patiënten. 14 Dagen voor of na uw booster Covid 19 vaccin kunnen er geen Filler of Profhilo behandelingen doorgaan. Tevens herinneren we u aan het feit: COVID19 gevaccineerd of niet, indien u tekenen van ziekte vertoont (koorts, hoesten, niezen, diarree, ...) komt u niet naar de praktijk en verwittigd u het secretariaat op 0468 216 136. Vaak kunnen er bepaalde behandelingen niet doorgaan als u een infectie heeft daar dit het risico op complicaties of bijwerkingen verhoogd. Dank voor uw begrip en solidariteit. 

Fillers

Fillers of Vullers. Hiermee vullen we passieve rimpels, lijnen of groeven die aanwezig blijven in het gelaat als we geen expressie maken.

Vooral de verticale lijnen in het gelaat zoals de neuslippenplooi, marionet (mondhoek) plooitjes en de lijntjes tussen de wenkbrauwen kunnen ons een nors of verdrietige uitstraling geven.Met behulp van veilige  biologisch afbreekbare produkten  kunnen deze  lijntjes en rimpels tijdelijk opgevuld worden. Permanente fillers worden in ons centrum niet gebruikt wegens het risico op blijvende ontstekingen / bijwerkingen.

Merknamen van deze wijdgekende produkten mogen in Belgie wettelijk niet meer vernoemd worden. Het zou immers een reclame zijn en patiënten mogen niet aangezet worden tot (overmatig) gebruik hiervan.

fillers behandeling belgië

Spierontspannende Toxines

Jarenlange gelaatsexpressies veroorzaken dynamische rimpels door het continue samentrekken van de onderliggende spieren. Met behulp van Spierontspannende Toxines, een natuurlijk eiwit geproduceerd door bepaalde bacteriën, kan de spanning van de onderliggende spiertjes verzacht worden. Dit effect zal na verloop van tijd weer verdwijnen en daarom dient de behandeling enkele malen per jaar herhaald te worden.

Met name de frons, het voorhoofd en de kraaienpootjes worden behandeld. Daarnaast kunnen nog andere kleine plekjes behandeld worden zoals; het kuiltje in de kin, lijntjes aan weerszijden van de neus en naar beneden trekkende mondhoeken (marionetplooi).

Ondeskundig gebruik kan het gelaat een maskerachtige / vreemde uitstraling geven. Onze filosofie is deze van een natuurlijke, relaxte uitstraling.

botox behandeling hasselt belgië goedkope botox spierontspanners