spierontspanners botox peelings mesotherapie radiofrequentie

Schoonheid is een marathon, echter soms moeten we een sprintje zetten. Feestdagen, een verjaardag, een trouw... zijn momenten waar we er op korte tijd weer goed willen uitzien. Het dagelijkse drukke leven laat zijn sporen na op het gelaat. Flashbehandelingen zijn esthetische behandelingen die u op korte tijd, zonder herstel, weer transformeren tot een frissere versie van uzelf.

Een overzicht van onze Flash-behandelingen

  • Spierontspanners: een aantal prikjes in de gespannen spieren van de bovenste gelaatshelft kunnen uw gestresseerd en verkrampt gelaat weer een uitgeruste uitstraling bezorgen.
  • Mesotherapie (in combinatie met LED-licht): 4 wekelijkse sessies voorzien uw vermoeide huid weer van energie waardoor deze een stuk frisser, energieker en beter gehydrateerd is.
  • Zachte fruitzuurpeelings (Easy phytic solution): 6-wekelijkse sessies zorgen dat de opperhuid een verjongingsboost ondergaat en dit zonder schilfering of vervelling. Uw huid straalt achteraf.
  • Fillers: een ingevallen gelaat ziet er moe uit. Fillers kunnen er instant weer voor zorgen dat uw gelaat volumineuzer en jonger is. Ook lijntjes en rimpeltjes kunnen snel verbeterd worden.
  • Venus Freeze plus: in 6 wekelijke sessies zorgt de nieuwe generatie (MP)2 technologie, een combinatie van Multi-Polar Radio Frequency (RF) en Pulsed Electro Magnetic Fields (PEMF) dat de huid zacht gelift wordt en rimpels verzachten en dit zonder enige pijn of herstel.  

Sprint versus marathon:

Esthetische geneeskunde kan u helpen gracieus oud te worden. Een duidelijke strategie waarbij de verschillende elementen van gelaatsveroudering onderhouden worden is de beste formule. Preventie tegen huidveroudering is eveneens een essentieel element. Als u instant een stuk frisser en beter uitgerust voor de dag wil komen kunnen Flash-behandelingen een oplossing zijn.