peelings voor mannen botox

Huidverbetering door huidvernieuwing of peelings

Met het ouder worden vertraagt de huidvernieuwing waardoor de huid dof, futloos en vlekkerig wordt. Een peelingkuur vernieuwt de opperhuid waardoor de huidconditie verbetert en de huid terug fris, vitaal en stralend wordt.

Peelings stimuleren ook de collageenaanmaak waardoor de huidveroudering vertraagd wordt. Peelings zijn er in verschillende sterkten waarbij de keuze bepaalt wordt door de huidconditie.

Om huidveroudering te voorkomen maken wij gebruik van volgende peelings

  1. Easy phytic solution (glycol, melk, amandel en phytic acid): een innovatievefruitzuurcomplex peeling zonder schilfering achteraf. Best gebeuren er 6 peelings op wekelijkse basis om een mooi resultaat te bekomen.

  2. Milk peel Dermaceutic (glycol-, melk- en salicylzuur): deze oppervlakkige peeling kan eens eenmalig, als opfrisser, of in kuurverband (4 peelings over 8 weken) toegepast worden.

  3. Easy TCA peeling: deze veilige TCA peeling is geschikt voor mensen die een meer uitgesproken huidvernieuwing willen. 4 Peelings op wekelijkse basis vervangen de 'klassieke' TCA peeling waarbij er moest gerekend worden op een week herstel/ downtime.

Wat is een goede behandelingsperiode voor peelings?

Peelings gebeuren best in de herfst of winter daar de nieuwe huid initieel extra gevoelig is voor zonlicht.