mesotherapie microneedling radiofrequentie prp ipl peelings

In tegenstelling tot de zomer is de winter de ideale periode om uw huid terug in topconditie te krijgen door anti-aging behandelingen van uw huid te ondergaan. Tijdens Anti-aging behandelingen kunnen we de celdeling in uw huid activeren. Dit zorgt voor een betere doorbloeding en een betere afvoer van de afvalstoffen. De aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd en uw huid ziet er frisser, voller en stralender uit.

Ons aanbod:

  • Biorevitalisatie: Mesotherapie, nanopore-Microneedling en PRP njecties gaan op een natuurlijke manier de collageenproductie stimuleren.
  • Venus Viva: nanofractionele Radiofrequency geeft laser resultaten maar met beduidende minder downtime (herstel)
  • Venus versa IPL: deze IPL behandeling heeft als opzetten ouderdomsvlekjes en roodheden (couperose) te behandelen, tevens krijgt de huid een collageenboost.
  • Peelings: Peelings vernieuwen de huid waardoor deze frisser en gladder oogt.

Recentelijk is een nieuwe term geïntroduceerd  in de esthetische geneeskunde : Skinfitness. In Amerika is dit principe al lang ingeburgerd , kijk maar naar de celebrities waar de tijd schijnbaar geen vat op krijgt….

Het principe:  Op regelmatig basis collageenstimulerende behandelingen ondergaan zorgt ervoor dat de huid er niet alleen op zijn mooist uitziet maar dat deze ook veel minder snel veroudert. Ook hier geldt dat men best tijdig start en de behandelingen regelmatig herhaalt om zo lang mogelijk een mooie huid te behouden. Aangevuld met een goede huidverzorging (en levensstijl)  is dit de nieuwe trend in anti-aging.

Tijdens een consult  bepalen wij u anti-aging strategie op maat.

In onze volgende blog zullen we ingaan  op huidverslapping. Hoe kunnen we dit fenomeen zo lang mogelijk uitstellen en wat zijn de niet chirurgische oplossingen.