bedenkingen bij botoxparty

Monacovrouwen op Vijf TV volgt vier excentrieke vrouwen die de Lage Landen inruilden voor een luxeleven in Monaco, compleet met decadente uitspattingen, grote dromen, kleine onzekerheden en héél veel geld. Atoessa is een hardwerkende vrouw, maar ook zij heeft af en toe nood aan een beetje ontspanning. Daarom organiseert ze naar goede gewoonte een gezellige avond met vrienden, champagne en ... botox.

'Ik ben twee jaar geleden begonnen met botox. Ik had toen nog geen rimpels, maar ik ben er net mee begonnen om rimpels te vermijden', vertelt Atoessa. En uiteraard mag haar beste vriend én succesvolle make-up artist Joe niet ontbreken. Naast Monacovrouw Atoessa verzorgt hij immers ook de looks van Kylie Jenner, Prinses Charlene, Gigi Hadid en vele andere grote celebrities. Daarom organiseert ze naar goede gewoonte een gezellige avond met vrienden, champagne en ... botox.

Na het bekijken van de aflevering had ik toch wel erg mijn bedenkingen. De botoxparty deed mij denken aan een luxueuze opvolger van de tupperware-hype. Het concept is hetzelfde: een verkoper komt zijn of haar producten voorstellen bij iemand thuis. Maar in plaats van wat plastic potjes ga je dus huiswaarts met een (hopelijk goed) gebotoxed gezicht.

Atoessa , nochtans in het bezit van een pilotendiploma, vatte het goed samen: oncomfortabel liggend in de zetel , een slechte verlichting , een dokter(?) die een beetje scheef hangt over zijn patiënten en vooral  zijn evenwicht probeert te bewaren. ‘Geregeld loopt het al eens mis en zijn de resultaten ondermaats’ gaf ze nog mee.

Moraal van het verhaal: Misschien toch maar beter een spierontspannende behandeling te ondergaan in een georganiseerd dokterskabinet zoals de Belgische wetgeving het officieel voorschrijft en achteraf eens goed feesten met of zonder Champagne.

#Behandelingscomfort #Veiligheid #GeïnformeerdePatiënt #ErvarenArts #SterielEnHygienisch #MooieResultaten