Beste Patiënten. COVID19 gevaccineerd of niet. Indien u tekenen van ziekte vertoont (koorts, hoesten, niezen, diarree, ...) komt u niet naar de praktijk en verwittigd u het secretariaat op 0468 216 136. Niet alleen kan u andere patiënten maar ook de arts infecteren. Vaak kunnen er ook bepaalde behandelingen niet doorgaan als u een infectie heeft daar dit het risico op complicaties verhoogd. Dank voor uw begrip en solidariteit. 

De Hals en de Decolleté  zijn gebieden waar tekenen van veroudering goed zichtbaar zijn en vaak verraden ze uw echte leeftijd. De huid is er erg dun, wordt vaak minder verzorgd en staat bloot aan invloeden van buitenaf (zoals UV-schade). Tegenwoordig zijn er een heel aantal niet-chirurgische technieken die de hals terug kunnen verjongen of de veroudering van de hals kunnen vertragen.

Behandelingen voor een verouderde hals

Vaak is het complementeren van verschillende technieken de beste manier om een verouderde hals te verjongen. De huid nadien goed beschermen en verzorgen is essentieel om uw bekomen resultaten te behouden.

Persoonlijk advies tijdens een Consult met de behandelende arts.