Venus Viva™ MD huidresurfacing behandelingen werken met kleine pinnen die veilig warmte afgeven (via NanoFractional Radio Frequency) door het huidoppervlak. Hierdoor ontstaan kleine microdermale wondjes, die het lichaam op natuurlijke wijze vanzelf geneest. Dit proces herstelt tekenen van huidbeschadiging die zichtbaar zijn op het huidoppervlak. Omdat de wonden zo klein zijn, is de behandeling veel comfortabeler dan traditionele CO2-lasers, terwijl ze toch ongelooflijk zichtbare resultaten opleveren.

Hoe het werkt ?

De Venus Viva creëert kleine microdermale wondjes die een wondhelingsproces in gang zetten die leidt tot huidgeneratie. Het combineert NanoFractional RadioFrequency en SmartScan-technologie om zowel de warmte als het patroon van de resurfacing te regelen. Het gepatenteerde ontwerp van de pin creëert microdermale wonden die op verschillende diepten kunnen worden ingesteld. Omdat de wonden zo microscopisch en doelgericht zijn, is het omliggende weefsel ongeschonden, maar de reactie van het lichaam is die van wondherstel, waarbij de productie van nieuw collageen wordt gestart om de waargenomen wond te genezen. De Venus Viva biedt verschillende energiedichtheden en heeft een zeer kleine pin-voetafdruk, dus er is minimale pijn en downtime (herstel).

Tijdens een huidverbetering  advies/consult bepalen we of deze behandeling voor u geschikt is. Dit consult maakt het ook mogelijk dat we de behandelingen in de agenda zo inplannen dat de continuïteit van de behandelingen gegarandeerd blijft zodat u een optimaal resultaat kan bereiken.

 

 

Bekijk de video (zie link) en lees ons blog artikel over Huidverjonging

 

Voordelen Venus Viva?

In tegenstelling tot de CO2-laser en Fractionele radiofrequentie is deze behandeling veel comfortabeler. De behandeling is quasi pijnloos na het aanbrengen van een verdovende crème. Het herstel is ook van korte duur. U zult ook veel betere resultaten merken dan bij oppervlakkige behandelingen zoals chemische peelings en microdermabrasie.

Wat kan de Venus Viva behandelen ?

 • Vermindering van grote poriën
 • Vermindering van fijne lijntjes en rimpels
 • Vermindering van Striae (zwangerschapsstrepen)
 • Geeft egale huidtextuur
 • Verminderen van acne littekens
 • Vermindering van diepe lijnen en vouwen
 • Correctie textuurproblemen hals en handen
 • Haal de losse huid aan voor een stevigere en gladdere decolleté

Behandelingstijd:

Gezien wij gebruik maken van een sterk verdovende crème  om het behandelingscomfort te maximaliseren (deze moet een 40 tal minuutjes intrekken)  en de behandeling combineren met een PRP en een LED Licht behandeling (om de resultaten te maximaliseren en het herstel zo kort mogelijk te houden) moet u rekenen op 1u45. De effectieve Venus Viva behandeling duurt meestal 15 tot 20 min.

Herstel:

Er zullen een paar dagen matige roodheid zijn, vergelijkbaar met zonnebrand. De roodheid mag na 1 à 2 dagen gecamoufleerd worden.

Resultaten:

3 tot 4 behandelingen op maandelijkse basis( om de 4 tot 6 weken).

Na uw laatste behandeling zullen uw resultaten blijven verbeteren gedurende 3-4 maanden.  Nadien kan geopteerd worden voor een onderhoudsbehandeling om de 6 maanden. 

Wat zijn de contra-indicaties?

 • Pacemaker/defibrillator/andere elektrische implantaten
 • Zwangerschap/borstvoeding
 • Ernstige medische condities
 • Na een filling of injectie met neurotoxine dient men 1 maand wachttijd te voorzien tussen beide behandelingen
 • Na een facelift of ooglidcorrectie wachten we een 4tal maanden tot de behandelde zones volledig genezen zijn
 • Na inname van isotretinoïne wordt ook 6 maanden gewacht

Beste periode voor de behandeling:

Gezien de huid niet zongebruind mag zijn voor de behandeling en deze tot 1 maand na de laatste behandeling beschermd moet worden tegen de zon ,wordt deze behandeling best uitgevoerd tijdens de herfst of wintermaanden.

 
Venus Viva | Rejuvience Med Spa Phoenix (602) 899-7462