filler prijzen filelrdays

Af en toe verwijzen onze patiënten naar acties met goedkope fillers of hoge korting op een behandeling? Een aanbieding die te mooi is om waar te zijn is dat helaas vaak ook. Regelmatig verschijnen nieuwe , goedkope fillers op de markt. Vaak worden deze ongekende producten aangeboden aan voordelige condities. Het is aan de patiënt of hij/zij zich wenst te laten injecteren door deze producten.  Vaak is de achterliggende motivatie de ‘goedkopere’ prijs en staat met niet stil met de kwaliteiten van zowel de arts als het product. Clinic3D staat garant voor veilige en duurzame fillers die uitgebreid getest zijn. Tijdens het consult wordt de patiënt steeds correct voorgelicht. Beproefde en veilige injectietechnieken zijn ons specialisme.

Waardoor onderscheiden kwalitatieve fillers zich van andere fillers ?

  • Duurzaamheid: Het ene merk filler geeft veel langer resultaten dan het andere. Goedkope fillers houden vaak maar een 6 tal maanden (in tegenstelling tot kwalitatieve fillers die tot 2 jaar houden) . Goedkoop wordt dan al snel duurkoop.
  • Natuurlijke resultaten.
  • Veiligheid: kwalitatieve fillers zijn onderbouwd door wetenschappelijke studies die hun veiligheid en effectiviteit garanderen. Een FDA keurmerk is momenteel het strengste keurmerk.

Mooie resultaten!

Een goed ,duurzaam  en bovenal veilig resultaat wordt slechts bereikt indien een kwalitatieve filler correct geïnjecteerd wordt door een ervaren arts gespecialiseerd in de esthetische geneeskunde.  

Samengevat:

Regelmatig verschijnen nieuwe , goedkope fillers op de markt. Vaak worden deze ongekende producten aangeboden aan voordelige condities. Het is aan de patiënt of hij/zij zich wenst te laten injecteren door deze producten. Vaak is de achterliggende motivatie de ‘goedkopere’ prijs en staat met niet stil met de kwaliteiten van zowel de arts als het product.

Clinic3D staat garant voor veilige en duurzame fillers die uitgebreid getest zijn. Tijdens het consult wordt de patiënt steeds correct voorgelicht en beproefde veilige injectietechnieken zijn ons specialisme.