Mesotherapie rimpelbehandeling

Naarmate we ouder worden, houdt de huid steeds minder water vast en verliest hij zijn elasticiteit en zachtheid. Dit leidt tot een slechtere teint, structuur en stevigheid. Het lichaamseigen hyaluronzuur verliest zijn watervasthoudende eigenschappen.

MESOTHERAPIE is een veilige en natuurlijke verjongingsbehandeling voor de huid op basis van natuurlijk hyaluronzuur en voedende ingrediënten die verder gaat dan de klassieke lokale huidverzorging

De Voordelen  

  • de hydrobalans wordt hersteld en de huid herwint aan glans
  • de elasticiteit en de structuur van de huid verbeteren
  • de huid wordt steviger en is beter bestand tegen externe factoren (UV-droogte-koude)

Indicaties

  • als kuurbehandeling om de huid op zijn best te laten uitzien zoals voor belangrijke evenementen
  • als aanvullende verzorging op de klassieke verzorging (anti-aging)
  • onderhoud van de rijpere huid
  • voor en na zonneblootstelling
  • de rokershuid​      

Werkwijze

De medisch goedgekeurde meso oplossingen (repair-refills-stimulates) bestaat uit hyaluronzuur  en een gepatenteerd speciaal biorevitaliserend complex. Deze wordt met behulp van een U225 mesogun en een fijne naald in de diepere huidlagen geïnjecteerd. Door de gespecialiseerde U225 mesogun  wordt het behandelingsdiscomfort tot het minimum herleid.

Vervolgens volgt een LED lichtbehandeling om de huid tot rust te laten komen.

Een mesotherapie behandeling is een geleidelijk proces waarbij de kwaliteit van de huid langzaam maar zeker beter wordt. De dagen na de behandeling voelt uw huid gehydrateerd en oogt voller, lijntjes worden verzacht en de huid ziet er stralend en gezond uit. Na een aantal behandelingen gaat u een langdurig resultaat zien. Een startkuur bestaat uit 4 ( tot 6)  behandelingen op wekelijkse à 14-daagse basis.  Het behandelingsresultaat ( anti-aging)  kan onderhouden worden door eens om de 2 à 3 maanden een losse behandeling te ondergaan of de kuur te herhalen na 6 maanden.