botox corona
 • Beste Patiënt,

In het kader van maximale patiënten veiligheid zijn er een aantal richtlijnen om uw bezoek zo veilig en comfortabel te maken. Gelieve deze aandachtig te lezen.

 •  
 •  

  1 Er wordt u vriendelijk verzocht om alleen(1 persoon) de praktijk te betreden.
  2. Kom op het juiste uur naar de praktijk , niet te vroeg maar ook zeker niet te laat.
  3. Best draagt u een mondmasker, bij gebrek wordt er u een overhandigd bij het binnenkomen.
  4. Er wordt u verzocht de handen te reinigen met alcoholgel . Smartphone gebruik wordt nadien best uitgesteld tot u de praktijk verlaten heeft.
  5. Afrekenen gebeurt in principe met bankcontact.
  6. Bij symptomen die mogelijk passen met een corona ( COVID 19) besmetting adviseren wij uw afspraak uit te stellen en uw huisarts te verwittigen.( koorts, hoesten, neusloop, gevoel van kortademigheid, braken en/of diarree /minder goed ruiken of plots smaakverlies). Ook als er recent contact geweest is met een COVID-19 positieve patiënt of als er gezinslid COVID-19 positief is , stelt u in overleg met uw huisarts de afspraak 14 dagen uit
  7. Wij nemen extra maatregelen om zo hygienisch mogelijk te werken( oa luchtfilters, dragen zelf een mondmasker, veelvuldig ontsmetten, enz )

Wij nemen extra maatregelen om zo hygiënisch mogelijk te werken (bijkomende maatregelen uv luchtfilters, medewerkers dragen een mondmasker, extra reiniging en ontsmettingsprocedure , enz..). Ons doel : een veilig en comfortable bezoek in onze praktijk. Dank voor uw begrip.

 • #SamenTegenCorona